In this project there was a demand for a working space but not at the expense of an open and spacious living room. In order to achieve these two demands, I decided to cancel the origonal bedroom adjacent to the living room, separate it from the living room with a narrow wall that on one side serves television and media, and on the other serves as a working station for two. In the office I also planned a library and storage.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
255
255
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
DSC08388
DSC08388
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
3D Modeling
3D Modeling
press to zoom
3D Modeling
3D Modeling
press to zoom
3D Modeling
3D Modeling
press to zoom
3D Modeling
3D Modeling
press to zoom
3D Modeling
3D Modeling
press to zoom